Program Formare de Baza in Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) organizeaza in luna Februarie, in Bucuresti, interviu de intrare in Programul de Formare de Baza in Hipnoterapie si Psihoterapie Cogntiv-Comportamentala.

Programul se adreseaza absolventilor de psihologie sau a unor facultati asimilate, conform conditiilor Colegiului Psihologilor din Romania, care doresc sa isi obtina atestatul de libera practica in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

Programul este avizat si acreditat cu Anexa nr. 2 / 05.10.2009 si Avizul profesional al Colegiului Psihologilor din Romania, RF-II-B-10 /23.11.2006, la propunerea Comisiei aplicative – Psihologie Clinica si Psihoterapie

  • Cursurile sunt distribuite pe durata a 29 de luni consecutive (exceptie lunile august)
  • Se desfasoara in weekend, o singura data pe luna
  • Platile se fac esalonat, la fiecare intalnire de curs in parte
  • Are zece module de curs / aplicatii si un modul de practica de specialitate in spital

Data limita de inscriere este 30 Ianuarie 2017.

Detalii privind programul:

  1. Treapta practicant sub supervizarePentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant sub supervizare, conform conditiilor Colegiului Psihologilor, langa formarea de baza mentionata, trebuie facute si 150 ore de dezvoltare personala in specializarea cognitiv-comportamentala, cu formatori agreati de catre asociatia AHPCC si acreditati COPSI. Dezvoltarea personala poate fi facuta inainte, in timpul sau dupa orele de formare, insa eliberarea diplomei finale se va face numai dupa efectuarea acestora.Diploma finala va cuprinde atat numarul de ore de formare cat si numarul de ore de dezvoltare personala si va da dreptul sa accesati la atestatul de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant sub supervizare.
  2. Treapta practicant autonomPentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie cognitiv-comportamentala, treapta practicant autonom – se incheie contract de supervizare cu un formator/supervizor acreditat pe cognitiv-comportamentala de catre COPSI si agreat de catre AHPCC.Programul de supervizare se desfasoara in grup, in conditiile hotarate de comun acord cu formatorul. Conform conditiilor Colegiului Psihologilor din Romania, durata supervizarii este de minim 2 ani de la finalizarea formarii initiale.

Pentru inscriere si informatii detaliate (costuri, dosar, interviu, data de incepere):

  • Telefon: 0755.033.777 / 0769.083.777
  • E-Mail:   florentinapopisteanu@yahoo.com