Ce functioneaza in psihoterapie? cu Scott D. Miller

Încarc Evenimente

Ce stim dupa 40 de ani de cercetari in psihoterapie? Stim care sunt acele strategii eficiente in cabinet, indiferent de orientarea teoretica a psihoterapeutului! Fie ca esti cognitivist, integrativ sau psihanalist, avem pentru tine cateva idei de practica simple, rapide si cu rezultate foarte bune, pe care poti sa le aplici imediat.

“Bunica mea din Scandinavia spunea ca e mereu loc de mai bine, mai ales in ograda proprie. Se pare ca, atunci cand vine vorba despre a-i indemna pe oameni sa mearga la medic si la psiholog cand au nevoie, bunica avea dreptate. Noi, profesionistii din serviciile de sanatate, am putea sa fim mai buni, iar cercetarile din ultima vreme ne invata exact cum sa facem asta.” – Scott D. Miller, Ph. D.

Asociatia Delta Brasov are bucuria sa va invite, pe 5 Martie 2016, la workshop-ul sustinut de Scott D. Miller, Ph. D., co-fondator al “Centrului pentru Excelenta Clinica” si autor a numeroase carti de specialitate, printre care manualele “ICEE Feedback Informed Treatment and Training”, “Finding the Adult Within: A Solution-Focused Self-Help Guide” si “The Heart and Soul of Change”.

Evenimentul, numit “Ce functioneaza in psihoterapie – 40 de ani de cercetari transformati in strategii pentru o practica eficienta“, se desfasoara in incinta Palatului Parlamentului si este organizat in parteneriat cu cateva dintre cele mai importante scoli de psihoterapie din tara. Colegiul Psihologilor din Romania acorda un numar de 8 credite fiecaruia dintre cei 100 de participanþi. Pentru inscriere si detalii, accesati www.conferinte-psihologie.ro.

 

Organizator

-

-

-

Asociatia Delta Brasov

Asociatia Delta Brasov ofera asistenta medicala, religioasa, sociala si psihologica persoanelor ajunse la o varsta onorabila. Oferim implicare si ne asiguram ca seniorii se simt ascultati si apreciati.

Locatie

Strada Izvor 2-4
Bucuresti, Bucuresti România

ro_RO