Petrișor Țepurlui

Petrișor Țepurlui

Asistent Universitar Doctor

0723501026

Numele și titlul

Asistent Universitar Doctor Petrișor Țepurlui, psiholog principal în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană, formator și supervizor

Activitate profesională

Petrișor practică psihoterapia de peste 20 de ani iar din anul 2006 este formator și supervizor în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ericksoniană. De asemenea, în perioada 2006 – 2021, a activat ca și cadru didactic asociat în Universitatea Titu Maiorescu – 1999.

Pregătire profesională

Master în Psihoterapie Analitică, formare în terapii scurte, strategice, centrate pe resurse si soluții, formare de bază, intermediară, avansată și master class în terapie și hipnoză ericksoniană (în cadrul Fundației Milton Erickson), formare în terapie scurtă strategică, formare în Schema Therapy, fiind terapeut avansat, formator si supervizor în Schema Therapy.

Cu ce categorie de pacienți lucrăm: psihoterapia adultului, individual și în grup, în special cu tulburări de personalitate și Complex PTSD.

Ce categorie de activități face: psihoterapie, dezvoltare personală, formare profesională în psihoterapie, supervizare profesională în psihoterapie cognitiv comportamentală și Schema Therapy.

Cursurile pe care le ținem: Psihodiagnostic și evaluare cognitiv-compoeramentală, Hipnoză clinică și ericksoniană, Strategii și tehnici ale psihoterapiei cognitiv-comportamentale.

ro_RO