Grupuri de dezvoltare personala coordonate de conf.univ. Odette Dimitriu

Asociatia de Hipnoterapie si Psihologie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) organizeaza noi grupuri de DEZVOLTARE PERSONALA IN CONSILIERE PSIHOLOGICA SI PSIHOTERAPIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA, incepand cu anul 2015.


Grupurile se adreseaza studentilor la psihologie, masteranzilor, psihologilor, asistentilor sociali si medicilor care doresc sa devina psihoterapeuti consilieri psihologici practicanti sub supervizare in orientarea cognitiv-comportamentala.


FORMATOR conf.univ.dr. Odette Dumitriu:

  • Cofondator si Presedinte AHPCC
  • Psiholog principal – psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie
  • Formator si supervizor in Psihologie clinica, Consiliere psihologica cognitiv-comportamentala, Psihoterapie cognitiv-comportamentala, Psihoterapii de scurta durata

Modulele de dezvoltare personala, organizate pentru grupuri de 10-12 persoane, se desfasoara saptamanal sau bilunar, in functie de preferintele grupului. Durata totala a programului de dezvoltare personala este de 50 ore pentru obtinerea statutului de consilier psihologic sub supervizare si 150 ore pentru cea de psihoterapeut sub supervizare.

 
Pretul unei ore de dezvoltare personala este de 20 Ron. O sedinta consta din 5 ore didactice.

Adresa: Str. Popa Nan Nr. 151, et. 1, ap. 2, interfon 102 (in spatele CEC-ului din rondul de la Alba-Iulia).


Modulele de dezvoltare personala se vor finaliza cu acordarea diplomei eliberate de Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) pentru obtinerea statutului de consilier psihologic / psihoterapeut sub supervizare.

PROGRAMA ANALITICA (DEZVOLTARE PERSONALA):

  1. Autocunoastere si stabilirea directiilor de dezvoltare personala, utilizand modelul BASIC ID (A. Lazarus), precum si o gama larga de exercitii proiectiv-situationale (50h)
  2. Tehnci de management al stresului si al crizelor din viata personala si profesionala (20h)
  3. Tehnci de autoreglare a starilor psihice: relaxare si hipnoza (20h)
  4. Antrenarea capacitatii si conduitei empatice a viitorilor psihoterapeuti (20h)
  5. Exercitii de sporire a asertivitatii (20h)
  6. Dezvoltarea si antrenarea abilitatilor de comunicare – optimizarea comportamentului verbal si nonverbal – prin intermediul feedback-ului audio-vizual (20h)

Solicitarile de inscriere se trimit la adresa de mail odimitriu@yahoo.co.uk sau la telefon 0748.222.202.