Grupuri de supervizare profesionala coordonate de conf.univ. Odette Dimitriu

Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) organizeaza noi grupuri de SUPERVIZARE PROFESIONALA IN PSIHOLOGIE CLINICA, CONSILIERE PSIHOLOGICA SI PSIHOTERAPIE COGNITIV-COMPORTAMENTALA, incepand cu anul 2015.


Supervizarea profesionala se adreseaza celor care si-au obtinut atestatul de libera practica in psihologie clinica, consiliere psihologica si psihoterapie cognitiv-comportamentala si doresc trecerea la treapta de psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut practicant autonom in orientarea cognitiv-comportamentala.


FORMATOR conf.univ.dr. Odette Dimitriu:

  • Cofondator si Presedinte AHPCC
  • Psiholog principal – psihologie clinica si psihoterapie
  • Formator si supervizor in Psihologie clinica, Psihoterapie cognitiv-comportamentala, Psihoterapii de scurta durata

Modulele de supervizare, organizate pentru grupuri de 10-12 persoane, se desfasoara periodic, lunar sau bilunar. Durata totala a supervizarii este de minimum 1 an pentru psihologie clinica si mínimum 2 ani pentru psihoterapie in orientarea cognitiv-comportamentala.

Pretul unui ore de supervizare profesionala este de 30 Ron. O sedinta consta din 5 ore didactice.

Adresa: Str. Popa Nan nr. 151, et. 1, ap. 2, interfon 102 (in spatele CEC-ului din rondul de la Alba-Iulia).

Orele de supervizare profesionala se vor finaliza cu acordarea diplomei eliberate de Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala (AHPCC) pentru obtinerea statutului de psiholog clinician/consilier psihologic/psihoterapeut autonom in orientarea cognitiv-comportamentala.


Solicitarile de inscriere se trimit la adresa de mail odimitriu@yahoo.co.uk sau la telefon 0748.222.202.